pdf

Jardins d'O de Nismes | Ecologisch parcours in een elektrisch bootje

 • Jardins d'O de Nismes, ecologisch parcours in elektrische bootjes
 • Jardins d'O de Nismes, ecologisch parcours in elektrische bootjes
 • Jardins d'O de Nismes, ecologisch parcours in elektrische bootjes
 • Waterattractie

Volg het ecologische parcours van Les Jardins d'O de Nismes in een elektrisch bootje samen met je familie of vrienden, op ongeveer 1 uur van Brussel.

Les Jardins d'O de Nismes liggen in de provincie Namen, op ongeveer een uurtje rijden van Brussel. Nismes is een leuk dorpje in de gemeente Viroinval. Je zal versteld staan van het rijke natuurlijke erfgoed. Ga aan boord van een elektrisch bootje, vaar op de verschillende kanalen en onder de bruggetjes richting de vijver waar je het Kasteel Licot kan bewonderen.

Ontdek je talenten als kapitein!

Brei een stuk aan je bezoek in het park

Kom ook het hele jaar door gratis wandelen in het park. Je kinderen zullen plezier beleven in de thematische speeltuin gewijd aan het water. Je kan er heel wat bewegwijzerde paden volgen.

Prijs

Individueel: bootje max. 6 personen: € 15 voor 30 min. - € 25 voor 1 uur. Waarborg: + € 20. Groepen: bootje max. 6 personen: € 12 voor 30 min. - € 24 voor 1 uur. Minimum 4 bootjes - 20 personen. Reservatie verplicht.

Diensten/Faciliteiten

Dieren

  Huisdieren toegelaten

  Aanvullende informatie

  Beveiligde parkingJa
  Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.