Het kerstdorp in Charleroi

flag
  • Ontdek de kerstmarkt van Charleroi
  • Kerstmarkt
Van vrijdag 01 december 2017 tot zondag 07 januari 2018.

Het Kerstdorp van Charleroi met zijn ijsbaan, exposanten, ruimte voor kinderen en andere verrassingen is terug van 1 december tot 7 januari.

La Place de la Digue, waar traditioneel en modern hand in hand gaan

Kom naar de Place de la Digue die baadt in de kerstmagie. Het kerstdorp van Charleroi bestaat uit een 30-tal chalets met exposanten die tal van producten aanbieden: glühwein, champagne, oesters, pannenkoeken, wafels, maar ook artisanale producten en geschenken voor onder de kerstboom.

In een grote central chalet is een barruimte voorzien en het traditionele winterrestaurant. U kunt ook genieten van een groot overdekt en verwarmd terras.

 

Pop-up chalets

Te midden van het kerstdorp ontdek je onze twee pop-up chalets. Ambachtslui en andere trendy boetieks baten ze afwisselend uit.

Je vindt er tal van decoratiemateriaal, handgemaakte houten kerstbomen, kinderartikelen (slabbetjes, sokjes, decoratie, ...), gastronomische pakketten met verse landbouwproducten, een theeassortiment en andere originele producten.

Ontdek Charleroi in een magische en sprookjesachtige sfeer.

Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de organisatoren van het evenement dat je interesseert.