pdf

Grotten van Remouchamps, een stukje natuurschoon in de provincie Luik

  • Grot en spelonk

De Grotten van Remouchamps, dat is meer dan 800 meter aan zalen en galerijen om te voet te ontdekken, gevolgd door de langste ondergrondse boottocht ter wereld. Een uitzonderlijk stukje natuurschoon in de provincie Luik, sinds 1828.

Door de Grotten van Remouchamps wandelen is een onvergetelijke ervaring in het hart van de Aarde. Ontdek de natuurlijke schatten zoals de stalagmieten en stalactieten die door de eeuwen heen door de natuur zelf gevormd zijn

Waarom een bezoek aan de grotten de moeite waard is

De rondleiding gebeurt met een gids. Je kan het spektakel bewonderen terwijl je naar de precieze en gedetailleerde informatie luistert, +/- 1u15.

Het eerste deel van het bezoek is een tocht van 1 kilometer door een fascinerend en mysterieus decor, zoals de ruimte die 8000 jaar geleden bewoond werd door de jagers in het Paleolithicum. Deze tocht gaat verder tot de Rubicon bereikt wordt, de ondergrondse rivier in de Grotten van Remouchamps.

Het tweede deel van het bezoek wordt per boot afgelegd, op de meanders van de Rubicon. Dit is de langste ondergrondse boottocht ter wereld (800m)! Langs beide kanten van de oever speelt zich voor je ogen een prachtig kleurrijk en levendig decor af.

De talen van de rondleiding: Frans, Nederlands, Engels, Duits.

Combikaart mogelijk met het bezoek aan het Safaripark "Le Monde Sauvage".

Openingstijden

Van 01 januari tot 31 december 2019.


Elke dag (feestdagen inclusief) : 10:00-17:30

Prijs

Individueel

€ 16
van € 11 tot € 14
€ 14

Groep

van € 12 tot € 13
€ 10

Informatie over de wandeling

Duur

Maximumduur1:15

Diensten/Faciliteiten

Voorzieningen

  • Cafetaria
  • Winkel/boetiek
  • Restaurant
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.