pdf

Grès de La Roche, de Ardennen doorheen de tijd

  • Classification officielle d'une attraction en Wallonie : 4 soleils
  • 365

La Roche-en-Ardenne nodigt je uit op een reis door de tijd met het museum van Grès de La Roche. In gereconstrueerde decors vind je de handelingen, emoties en geuren van een ander tijdperk.

Een moderne scène-opbouw om een pagina in ons verleden te ontdekken

Een parcours met audiogids van 45 minuten, beschikbaar in 4 talen, dompelt je onder in de geschiedenis van Grès de La Roche. Van de aarde tot de tafel, ontdek via een moderne scène-opbouw het gebruik van het aardewerk in de loop der eeuwen.

Geniet van de gereconstrueerde decors, het atelier van de pottenbakker, met holografische projectie, een multimediavoorstelling over de geschiedenis van de Ardense ham en een souvenirwinkel. Alles voor een gezellig dagje uit met je gezin.

Groepsbezoeken op reservatie, minimum 20 personen.

Les Grès de la Roche-en-Ardenne, wat een geschiedenis

Het blauwe aardewerk werd in het Ardense dorp geïntroduceerd in 1878 door de familie KALB. Een kleine aardewerkindustrie die naam maakt in La Roche-en-Ardenne.

 

 

Prijs

Individueel

€ 1

Groep

€ 1
Kinderen tot 12 jaar: gratis

Informatie over de wandeling

Duur

Minimumduur45

Diensten/Faciliteiten

Diensten

  • Audiogids

Voorzieningen

  • Parking autocar
  • Parking tweewielers
  • Parking

Dieren

    Huisdieren toegelaten
    Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.