pdf

Een duik in de onderwaterwereld bij het Aquarium-museum van Luik

  • 365
  • Dierenpark/zoo/aquarium
  • Museum/ontdekking

Het Aquarium-Museum van Luik biedt je een wonderlijke reis door de wereld van water en dier. Ontdek vissen uit de hele wereld en de rijkdom van het dierenrijk. Dit toeristische en wetenschappelijke centrum ligt langs de Quai Éduouard Van Beneden op slechts 7 minuten van het TGV-station van Luik-Guillemins.

Het Aquarium

In het Aquarium verblijven in een 50-tal bassins ongeveer 2500 vissen. Ontdek de legendarische piranha's, elektrische vissen, clownvissen, blinde holenvissen, longvissen, steenvissen, snoeken, rivierbaarzen en andere vissen van bij ons...zonder de fascinerende haaien of de kleine hondshaaitjes te vergeten. Duik in het hart van oceanen, zeeën, meren en rivieren van over de hele wereld.

Het Museum

Ontdek in het museum de rijkdom en de schoonheid van het dierenrijk. 20.000 specimens bewaard, opgezet of skeletten: het kleinste insect, de dolfijn, de anaconda, de vogelspinnen, de schelpdieren, de opgezette beer of de chimpansee en andere primaten.

Profiteer van je bezoek om La Requine te proeven, het bier van het Aquarium-Museum.

Van 2 tot 102 jaar is er altijd wel iets dat verbaast in het Aquarium-Museum van Luik.

Openingstijden

Van 02 januari tot 30 december 2019.

Prijs

Individueel

€ 7,5
€ 6,2
€ 6,2
van € 0 tot € 5

Groep

van € 5 tot € 6,2
van € 0 tot € 3,3

Diensten/Faciliteiten

Diensten

  • Educatieve dienst

Voorzieningen

  • Winkel/boetiek
  • Parking autocar
  • Parking tweewielers

Aanvullende informatie

BusparkingJa
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.