ChocoPalace | Chocoladesculptuurfestival in Durbuy

flag
  • Festival
Van 09 februari tot 02 april 2018.

In de kleinste stad ter wereld vind je het grootste chocoladesculptuurfestival ter wereld. Een must in Durbuy, van 9 februari tot 2 april 2018. 

Een droomwereld

Het eerste internationale chocoladesculptuurfestival komt naar Wallonië. Jong en oud worden uitgenodigd om een sprookjeswereld te ontdekken die bestaat uit gastronomische chocoladesculpturen die geheel met de hand zijn gemaakt door meer dan 20 ambachtslieden van over de hele wereld. ChocoPalace is een festival dat toegankelijk is voor iedereen en toegankelijk is voor mensen met beperkte mobiliteit.

Het jaarthema

Dit buitengewone festival nodigt je uit om de wereld van de jungle te ontdekken. Het kleinste stadje Durbuy wordt ingenomen door olifanten, apen, leeuwen, fonteinen en rivieren in chocolade.

Een ongewoon avontuur

Het programma van ChocoPalace neemt je mee op reis naar een wereld van chocolade. Een buitengewone tentoonstelling vormt je gids door een jungle van chocolade boordevol apen, krokodillen, zebra's, papegaaien en zelfs olifanten van 3 meter hoog. Durf je de chocoladen rivier oversteken? Mis deze sensationele tentoonstelling niet!

In de Chocobar kan je krachten opdoen met een warme drank of een coupe champagne met chocolade!

Ontdek de verschillende formules en reserveer je plaatsen vanaf nu.

Openingstijden

Van 09 februari tot 02 april 2018.

Open van maandag tot zondag van 11.00 tot 19.00 uur

De tentoonstelling duurt ongeveer 30 minuten

Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de organisatoren van het evenement dat je interesseert.