pdf

Bovélo des Saveurs - fietstocht en proevertjes in Havelange

  • Bovélo des Saveurs - fietstocht en proevertjes
  • Bezoek
  • Bijeenkomst
Evenement gepland voor de maand juni 2019
De data en het programma kunnen wijzigen.

Spring allemaal op de fiets voor een dag vol verrassingen: RAVeL, lange afdalingen en kleine hellingen, pittoreske bezoeken, enz. 

De 12e editie van Bovélo des Saveurs wordt Buitengewoon en vertrekt vanaf de overdekte markt van Ciney! De fietstocht is er voor volwassenen en kinderen en toont je de mooiste dorpjes van onze streek.

Programma

In een familiale sfeer van ontspanning ontdek je de mooie valleien langs een gevarieerd parcours: je brengt exclusieve bezoeken aan mooie privédomeinen, tijdens de pauzes proef je streekproducten, je geniet van magnifieke landschappen, charmante dorpjes of deelgemeenten en van groene heuvels, er is een gevarieerde animatie en, waarom ook niet... je bezoekt een moestuin of een kaasmakerij!

Tijdens het parcours ontdek je uitzonderlijke privédomeinen, typische boerderijen en buitengewone plekken, zoals het kasteel van St Martin, de boerderij van Linciaux met haar prachtige moestuin en de boerderij van Choquenée met haar kaasmakerij.

Tijdens de grote barbecue zijn er muzikale en ludieke activiteiten voorzien.

Openingstijden

Evenement gepland voor de maand juni 2019
De data en het programma kunnen wijzigen.
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de organisatoren van het evenement dat je interesseert.