pdf

Belvilla, dé specialist in vakantiewoningen in de Ardennen

Met meer dan 1.000 vakantiewoningen en een uitgebreide service is Belvilla de voornaamste specialist in vakantiewoningen in de Ardennen.

Belvilla stelt je verschillende types vakantieverblijven voor, met verschillende capaciteiten en comfortniveaus, overal in de Ardennen.

Van een gezellige chalet in het bos tot een kasteel langs de rivier. Of je nu met z’n tweetjes gaat, met het gezin of met een grote groep vrienden, er is altijd een Belvilla die bij je past. Zelfs je hond is vaak welkom! 

Last minute reserveren

Ontdek de beste last minute aanbiedingen op de website van Belville en geniet van een vakantie in het zuiden van België.

Op zoek naar een 5-sterrenverblijf?

Het is mogelijk dankzij Belvilla! Ontdek de aanbiedingen en reserveer je luxevakantie.

Een weekend of een kortverblijf boeken voor een groep

Belvilla beschikt over vakantieverblijven met een grotere capaciteit, ruime villa's die geschikt zijn voor je groepsvakantie in de Ardennen.

Bij Belvilla vind je ook leuke tips om een wellnessweekend met zijn tweetjes te organiseren, openluchtactiviteiten te vinden of op vakantie te gaan met je hond.

Ga naar de website van Belvilla om je vakantieverblijf te kiezen en te reserveren.

Boek nu extra voordelig jouw vakantiewoning in de Ardennen met 10% korting op de reissom (code WBT-18). Ook geldig op last-minutes, dat is dus dubbel voordelig!

Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.