Ardense Pijl - Wielerwedstrijd in Herve

flag
  • Sport
Evenement gepland voor de maand mei 2018
Data en programma kunnen veranderen.

Het is de meest spectaculaire internationale wielerklassieker voor eliterenners en beloften. In Herve op 7 mei 2017.

Ze is bestemd voor de renners van de categorie Elite-Beloften en zal dit jaar opnieuw de belangrijkste afspraak van het seizoen zijn voor de beste Belgische wielrenners uit de Topcompetitie. Deze koers passeert door de provincie Luik en wordt georganiseerd door "Société Flèche ardennaise", de vereniging die ook Luik-La Gleize organiseert.

Zowel professionele Belgische continentale teams, continentale teams, nationale teams als regionale teams of clubs kunnen zich inschrijven. De Ardense Pijl staat op de kalender van de Topcompetitie, de kalender van jaarlijkse Belgische ritten die georganiseerd worden door de Koninklijke Belgische Wielrijdersbond!

Na de wedstrijd wordt een klassement opgemaakt van de deelnemende Belgische wielrenners van minder dan 27 jaar en van de deelnemende Belgische teams.

Praktisch

Het vertrek en de aankomst vinden plaats in Herve. Het parcours strekt zich uit in het zuiden tot aan Trois-Ponts. Vertrek om 12u30 - aankomst rond 17u!

Zie de beste Belgische wielrenners aan het werk tijdens de 52ste editie.

Openingstijden

Evenement gepland voor de maand mei 2018
Data en programma kunnen veranderen.
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de organisatoren van het evenement dat je interesseert.