Amaryllistentoonstelling in Beloeil

pdf
  • Tentoonstelling
Van 28 april tot 06 mei 2018.

Het kasteel van Beloeil biedt alle liefhebbers van schoonheid een onvergetelijk moment boordevol mooie sprookjes. In Beloeil van 28 april tot 6 mei 2018

Voor het 30e opeenvolgende jaar openen de Prinsen de Ligne de deuren voor 6000 door het Hollandse huis 'Berbée Amaryllis' gekweekte amaryllissen.

Een magische wereld

De stilisten gebruiken al hun verbeelding om deze mooie bloemen gedurende negen dagen te laten bloeien, zodat ze het beste van zichzelf kunnen geven en dit prinselijk verblijf gevuld wordt met de discrete geuren en de prachtige kleuren van deze fantastische bloemen. De amaryllissen worden samengebracht in prachtige boeketten. Van de grote traphal tot de vertrekken van de veldmaarschalk, van het Salon van de Ambassadeurs tot de kamer van Epinoy, worden al je zintuigen beroerd door duizenden geuren en kleuren.

Door het grote succes dat de bloemenwedstrijd tijdens de voorbije jaren wegdroeg, wordt deze in 2018 opnieuw georganiseerd ter gelegenheid van de dertigste verjaardag van de Amaryllistentoonstelling. 

Ontdek alle informatie over toegangsprijzen op de website van het kasteel van Beloeil.

Openingstijden

Van 28 april tot 06 mei 2018.

Van 10.00 tot 18.00 uur

Organisatoren

Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de organisatoren van het evenement dat je interesseert.