• Ontdek Wallonië - uw gids voor onvergetelijke groepsuitstappen

  Wallonië is veel meer dan de Ardennen alleen en heeft naast haar natuurschoon nog tal van andere waardevolle bezienswaardigheden. In deze brochure stellen we u graag enkele van haar troeven voor.
 • De Wijn- en stokerijroute van Wallonië

  Langs de Wijn- en stokerijroute van Wallonië ontmoet je producenten en verneem je alles over hun passie. Je ontdekt hen tussen de wijngaarden, op heuvelflanken, in hun wijnkelders of in hun stokerij.
 • De mooiste cityt(r)ips voor groepen

  Tussen al het natuurschoon in Wallonië liggen heel wat steden verscholen die meer te bieden hebben dan je misschien zou denken. In deze brochure stellen we die graag aan u voor. De grote klassiekers zijn Luik, Namen, Mons, Doornik en Charleroi, met hun uitgebreide aanbod aan musea, historische schatten en culinaire hotspots. Maar vanaf dit jaar worden ook 17 kleinere steden in de kijker gezet. Deze zogenaamde “provinciestadjes” hebben alles in huis om je te verleiden met hun lokale trekpleisters, pittoreske straatjes en charmante etablissementen.
 • Echte Ardennen en Waalse Steden 2018

  Met vele kortingsbonnen, ideeën en all-in verblijven is onze brochure Echte Ardennen en Waalse Steden een echt hebbeding om je vakantie, weekendje weg of daguitstap in het zuiden van België voor te bereiden.
 • Wandeltochten in de Ardennen

  Een brochure met 26 wandelingen in de Ardennen. Elke route is gedetailleerd en bevat praktische info zoals afstand, duur, bewegwijzering en moeilijkheidsgraad.
 • Kaart met de camperplaatsen van Wallonië

  Wallonië, klein in oppervlakte maar met een grote gezelligheidsfactor, is een kortbijbestemming voor uw volgende campervakantie.
 • Smullen in Wallonië - 28 smulroutes

  In onze brochure vind je heel wat smulroutes, alsook een bierroute en wijn- en stokerijroute in Wallonië. Maak kennis met onze ambachtelijke producenten die fier zijn op hun vakkennis en identiteit.
 • Heerlijk fietsen in de Ardennen: 45 fietstochten

  Ontdek onze nieuwe gratis fietsbrochure met 45 fietstochten, suggesties voor themaroutes, gewestelijke en internationale langeafstandsroutes, knooppuntennetwerken, parcours voor de echte sportievelingen, een evenementenkalender en heel wat praktische informatie.
 • La Meuse à Vélo

  La Meuse à Vélo, goed voor 155 km fietsplezier langs een van de meest romantische rivieren van België.
 • Fietsroutes Unesco werelderfgoed

  De fiets is het ideale vervoermiddel om een reis door de tijd te maken. Zo verken je op je eigen ritme de rijkdom van Wallonië en ontdek je plekken die doordrongen zijn van een ontroerend verhaal. De Unesco Werelderfgoedroute is verdeeld in 11 etappes en bij elk traject suggereren we enkele logies.
 • De bierroute van Wallonië

  Langs de Bierroute van Wallonië ontmoet je brouwers en verneem je alles over hun passie en vakkennis. 65 brouwerijen of microbrouwerijen komen aan bod. Allemaal brouwen ze ter plaatse en bieden ze bezoeken aan.
 • Oooh! Was ik maar... Tijdschrift nummer 6

  Of je nu houdt van een gastronomisch uitje, bootje varen of fietsen langs de Maas en ondertussen genieten van een prachtig landschap, in Wallonië kan het allemaal! Je hoeft dus niet ver te gaan om dat typische vakantiegevoel te ervaren. Het zuiden van ons land heeft heel wat te bieden en in deze zesde uitgave van ons magazine kan je heel wat ideeën opdoen. Haal die fiets dus maar boven, trek je wandelschoenen aan en volg je kompas naar het zuiden. Het enige wat je dan te doen staat, is genieten. Genieten in eigen land!
 • Heerlijk cruisen door Wallonië

  Snoer je helm om je hoofd, geef die startknop een por en geniet van de vijf aaneensluitende motorritten die wij voor jullie uitstippelden.