pdf

Het Boekenfeest van Redu

  • Markt/brocante
  • Bijeenkomst
Evenement gepland voor de maand april 2020
De data en het programma kunnen wijzigen.

Tal van boekenverkopers installeren zich in de straten van het dorp naast de bestaande boekenwinkels en lokale ambachtslui.

Tijdens het Paasweekend wordt het dorp Redu een voetgangerszone. Boekliefhebbers kunnen er naast een vijftiental bestaande boekhandels ook vele professionele tentoonstellingen aantreffen.  Het Boekendorp ontvangt in haar levendige straten alle boekenliefhebbers met open armen.

Verschillende boekhandelaars zullen voor de gelegenheid hun collectie in de straten van het dorp etaleren om het aanbod van de 15 bestaande boekhandelaars en lokale ambachtslui nog uit te breiden.

Redu biedt in een feestelijke sfeer zoals gewoonlijk een unieke collectie aan aan mensen die gepassioneerd zijn door literatuur, liefhebbers, nieuwsgierigaards of mensen die gewoon op zoek zijn naar een boek, nieuw of tweedehands, origineel, zeldzaam of onvindbaar!

Openingstijden

Evenement gepland voor de maand april 2020
De data en het programma kunnen wijzigen.

Organisatoren

Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de organisatoren van het evenement dat je interesseert.