pdf

Halloween in het labo | Pass van Frameries

  • Folklore en traditie
Van 26 oktober tot 03 november 2019.

Tijdens de Allerheiligenvakantie verandert het Pass in een groot laboratorium waar de meest verrassende experimenten kunnen worden uitgevoerd. Laat je van 26 oktober tot en met 3 november onderdompelen in de Halloweensfeer.

Op weg door de gangen, te midden van een tentoonstelling, kom je oog in oog te staan met vreemde wezens...De tovenaar van het licht, de mysterieuze steltloper en de alchemist op zoek naar primitieve materie zullen je misschien hun geheime kennis bezorgen...

Veel activiteiten

De animatoren hebben een programma bedacht dat wetenschap, mysteries en rillingen combineert voor ieders plezier! Laat je je DNA achter voor genetische manipulatie die misschien wel verboden zijn? Durf je insecten te eten om je eiwitgehalte te verhogen?

De Odyssee van de Elementen

Ontdek de tabel van Mendeljev zoals je ze nog nooit eerder hebt gezien en duik in de kern van de materie! Speel ter gelegenheid van de 150e verjaardag van de tabel van Mendeljev met de 92 chemische elementen die aan de basis liggen van het universum en ontdek dat alles, maar dan ook absoluut alles om ons heen in deze tabel past. 

Beleef deze technologische, meeslepende en visuele ervaring met je gezin!

Openingstijden

Van 26 oktober tot 03 november 2019.
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de organisatoren van het evenement dat je interesseert.