pdf

Expo 'Efflorescence' | Waals Centrum voor Hedendaagse kunst La Châtaigneraie

  • Tentoonstelling
Van 14 september tot 03 november 2019.

De expo 'Efflorescence' wordt gehouden in het Waals Centrum voor Hedendaagse kunst La Châtaigneraie in Flémalle, van 14 september tot 3 november 2019.

Kunst uit de 20e en 21e eeuw in de provincie Luik

Als een bloei eert deze tentoonstelling het werk van beeldende kunstenaars die een schenking hebben gedaan aan de Fondation Province de Liège pour l'Art et la Culture.

Schilderijen, gravures, borduurwerken, foto's, video's, sculpturen, omgevingen en installaties zullen de vier niveaus van "La Châtaigneraie" bezetten.

De tentoonstelling biedt een origineel inzicht in de hedendaagse creatie, zowel voor kunstliefhebbers als voor minder ervaren bezoekers.

Tentoongestelde kunstenaars

Dertien kunstenaars die nu via hun legaten in de collecties van de Stichting vertegenwoordigd zijn, worden voorgesteld: Emile Alexandre, Yves Barla, Georges Bianchini, Roland Castro, Pierre Čech, Brigitte Corbisier, Michèle Englert, Philippe Graitson, Fabienne Guerens, Tania Lorandi, Juliette Rousseff, Dani Tambour en Guy Vandeloise.

Kunstenaars die erkend zijn in de provincie Luik en die vaak de meesters zijn van de jonge ontwerpers van vandaag.

Te ontdekken in la Châtaigneraie

 

Openingstijden

Van 14 september tot 03 november 2019.

Tentoonstelling toegankelijk dagelijks van 14.00 tot 18.00 uur behalve dinsdag tot 17.00 uur of op afspraak.

Gesloten op maandag, donderdag en feestdagen.

Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de organisatoren van het evenement dat je interesseert.