pdf

L'Alhambra , theaterzaal in Mons

  • L'Alhambra , theaterzaal in Mons
  • Toneelzaal
Alhambra, legendarisch oord uit het nachtleven, opent zijn deuren. Ontdek of herontdek de pop-, rock- of electro-scene in Bergen.  
  • Alhambra, muzikale electro en pop-rock tempel
  • Op wandelafstand van de Grote Markt van Bergen

Alhambra herrijst uit zijn as

Dankzij de vele evenementen en positieve aandacht die gepaard gingen met Bergen 2015, Culturele Hoofdstad van Europa, neemt Alhambra opnieuw het voortouw binnen het Bergense nachtleven.    
Alhambra is een concertzaal voor 350 personen. De programmatie is voornamelijk gericht op electro en pop-rock. Er komen opnieuw legendarische avonden aan! Informeer je via de programmatiekalender.

Een naam als een klok, een adres voor iedereen  

Alhambra ligt nog steeds op wandelafstand van de schitterende Grote Markt van Bergen.   
Het volledig vernieuwde «street-art» decor zal de jonge generatie ongetwijfeld bekoren. Maar de zaal zal ook de oudere generatie, die de scene ooit onveilig maakte, in vervoering brengen.  
 
De naam is niet veranderd, het adres ook niet … er zal weer gefeest kunnen worden tijdens de Bergense nachten!  Zin in een on-ver-ge-te-lijke avond? Geen probleem in Alhambra!

Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.