pdf

Halloween in Pairi Daiza | Bezoek de duisternis in de Tuin der Werelden

  • Bijeenkomst
  • Voorstelling
Van 26 oktober tot 03 november 2019.

Pairi Daiza viert Halloween in gezelschap van tientallen gekostumeerde artiesten.

Videospektakel op de ruïnes van de abdij

Ga elke avond naar de "Wandeling van de liggende figuren". Met een videoprojectiespel op de Abdijtoren en zijn ruïnes nemen de spoken van onze drie liggende figuren ons mee op een reis doorheen de verschillende legendes en drama's die zich op het domein van Cambron hebben afgespeeld.

Ontdek de duisternis 

De Tuin der Werelden zal worden overspoeld door het koor van de spookmonniken. Zij zullen het kerkhof van de monniken verlaten om hun noodlottige gebed tot jou te zingen. Maar dat is nog niet alles! Onderweg ontmoet je een macaber ballet en steltlopers. Mis de verschillende shows, de Dode Tijd en de vuurshow niet. Neem deel aan de grote kostuumwedstrijd, versier of modelleer je pompoen naar wens of ontdek de geheimen van de Tuin. 

Vind alle animaties op de officiële website van Pairi Daiza.

Ook de dieren hebben recht op hun speciale programma!

Dit jaar zullen onze verzorgers hen opnieuw een speciaal Halloweenmenu voorschotelen, tot grote vreugde van de toeschouwers, die de voedermomenten mogen bijwonen. Vleermuizen, primaten, gorilla's, nijlpaarden, leeuwen... ze zullen likkebaarden!

Durf jij naar het park te komen tijdens deze duistere periode?

Openingstijden

Van 26 oktober tot 03 november 2019.

Van 10.00 tot 21.00 uur

Organisatoren

Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de organisatoren van het evenement dat je interesseert.