pdf

'Feest van de buren' in België

  • Het feest van de buren in België
  • Bijeenkomst
Evenement gepland voor de maand mei 2020
De data en het programma kunnen wijzigen.

En als ik mijn buren uitnodigde voor een glaasje? Origineel initiatief om meer over de andere te weten te komen en kennis te maken. Overal in Wallonië.

Het Feest van de Buren wordt gevierd in straten, tuinen, inkomhallen van flatgebouwen: miljoenen mensen vieren feest met hun buren, om elkaar beter te leren kennen en gezelligheid en solidariteit terug naar de buurten te brengen.
Het principe van de actie is heel eenvoudig: op een ludieke en gezellige manier je buren ontmoeten, het sociaal leven in de buurt opnieuw tot leven brengen, een verrijkende en unieke ervaring opdoen.
Om mee te doen heb je alleen initiatief en enthousiasme nodig om je buren uit te nodigen voor een aperitief, een barbecue, een spelletje petanque, een dansavond, ... Kortom, alles is toegelaten!

 

Voor deze 13e editie hopen we uiteraard nog meer mensen samen te brengen voor het 'Feest van de Buren', waar vorig jaar in mei toch ongeveer 550 000 mensen aan hebben deelgenomen.

Openingstijden

Evenement gepland voor de maand mei 2020
De data en het programma kunnen wijzigen.
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de organisatoren van het evenement dat je interesseert.