pdf

Carnaval van Waver | Carnavalsstoet en Vreugdevuur

  • Folklore en traditie
Van zaterdag 30 tot 31 maart 2019.

Ontdek de feestelijke sfeer op het Carnaval van Waver. Vreugdevuur, carnavalsgroepen, stoet en zoveel meer op het programma. 

Tijdens deze namiddag is er een bar waar iedereen iets verfrissend kan drinken. Een jury, samengesteld uit mensen van buiten het Reuzencomité, kiest een kleine prins en een kleine prinses Carnaval die de volgende dag worden uitgenodigd om deel te nemen aan het Grote Carnaval.

Carnaval en vreugdevuur

Zaterdag, een dag gewijd aan kinderen. Bezoek het stadhuis en de straten van Waver en geniet van de verschillende activiteiten voor 5- tot 13-jarigen. 

Op zondag, vanaf 10.00 uur, is het centrum van de stad voetgangersgebied. Het wordt in vuur en vlam gezet op het geluid van de "ra" van de drums en de sfeer van de muziek van Waverse groepen of gastgroepen.
De dag gaat verder met de overhandiging van het kostuum aan de beroemde Maca, de carnavalsstoet met de laatste ronde en het Vreugdevuur

Een uniek carnaval dat je niet mag missen!

Openingstijden

Van zaterdag 30 tot 31 maart 2019.
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de organisatoren van het evenement dat je interesseert.