pdf

Een City Pass Famille voor unieke gezinsavonturen in Doornik!

  • VVV

Ontdek het erfgoed van Doornik met een City Pass Famille. Deze bevat een spelletjeszak en familie-ingangen voor het Belfort en het Natuurhistorisch Museum.

Geen inspiratie meer om je oogappels te vermaken? Droom je van originele ervaren die iedereen zullen verrassen? Ga dan naar de Toeristische Dienst van Doornik aan de voet van de prachtige Onze-Lieve-Vrouwekathedraal en koop de City Pass Famille!

Met dit gezinspackage, goed voor 100% ontdekkingen, biedt de Stad van de 5 klokkentorens ruimte voor jong en oud om zich onder te dompelen in een ludieke en fantastische wereld, op ontdekking naar het erfgoed van Doornik en het historische hart van de stad.

Voor € 20 vertrek je met:

  • een spelletjeszak,
  • familie-ingangen voor het Belfort, het Natuurhistorisch Museum en de projectieruimte van de Toeristische Dienst.

Begin je avontuur

Dompel je eerst onder in de tweeduizendjarige geschiedenis van Doornik door de multimediavoorstelling 'De Gang van de Tijd' bij te wonen. De historische figuren die de geschiedenis van Doornik mee vorm hebben gegeven, van de Gallo-Romeinse tijd tot vandaag, zullen geen geheimen meer hebben voor jou en je kinderen!

Geniet daarna van een prachtig panoramisch uitzicht over de stad vanaf de top van de 257 treden van het Belfort en maak foto's van je gezin met hun hoofden in de wolken.

In het Natuurhistorisch Museum kan je ook kleine dieren ontdekken, de ene al verrassender dan de andere, en leer de mooiste exemplaren van over de hele wereld kennen.

De troeven voor je kinderen

"Les Magiciens de la Forêt Perdue": deze spelletjeszak is bedoeld voor gezinnen (ouders + kinderen van 4 tot 14 jaar) en is ontworpen om een geweldige en ervaring te beleven.

Alle ingrediënten zijn er om er een onvergetelijke ervaring van te maken!

Deze spelletjeszak lijkt wel een echte schatkist. Hij bevat een kaart, krasloten, beschrijvingen van personages, veldflessen, een kompas, een flesje, een puzzel of andere magische voorwerpen om deel te nemen aan een speurtocht van ongeveer 1u30 door het erfgoed van de stad. 

De spelletjeszak is ook apart verkrijgbaar voor € 10.

Ouders en kinderen, ontdek een stad die rijk is aan kunst en geschiedenis.

Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.