pdf

Camping op de boerderij, Ferme d'a Yaaz, Family Pod, woonwagen en tipi

Deze toeristische agroboerderij in de Belgische provincie Luxemburg stelt je een camping voor op de boerderij en unieke verblijven: tipi, woonwagen en Family Pod.

Op 16 km van de stad Aarlen, aan de voet van het Bos van Anlier, biedt de boederij d'a Yaaz je verblijven van een of meerder dagen in een groene omgeving, vlakbij bij bospaden.

 

Camping, voorzieningen en activiteiten

De camping telt 20 standplaatsen en biedt 2 WC's, 1 douche en 1 lavaba. Er zijn ook 1 barbecue en tafels beschikbaar.
Tijdens je verblijf heb je de gelegenheid om de dieren op de boerderij te bezoeken, zoals trekpaarden, geiten, alpaca's of konijnen. Je kinderen zullen het geweldig vinden.
Je kan ook met je gezin een heleboel activiteiten doen (boerengolf, pedagogische boerderij...), alsook thematische workshops aangeboden door de eigenaars.

Unieke en 100% natuurverblijven

Family Pod

Capaciteit van 2 tot 4 personen
Het gaat om een gloednieuw verblijf in hout, origineel en 100% natuur, in het hart van de velden met een prachtig zicht op het bos.
De Family Pod bestaat uit één kamer en beschikt over een terras waar je rustig kan ontbijten en eten. Het kreeg bovendien de prijs "Innovation et Tourisme" 2014 van de toeristische federatie van Belgisch Luxemburg.

La Roulotte de Camille

Woonwagen met capaciteit voor 4 personen.

La Ferme d’a Yaaz nodigt je uit om zijn nieuwe unieke verblijf voor 4 personen te ontdekken: la roulotte de Camille (de woonwagen van Camille).

 

De Tipi

Capaciteit van 6 tot 8 personen

Laat je verleiden door een weekend of enkele dagen in een echte tipi. Je verblijf omvat een "overlevingskit" met al het nodige materiaal voor 6 personen: veldbedden, drinkwater en hout.
Vergeet je slaapzakken niet mee te brengen, eten en...een nacht onder de sterren rond het kampvuur.

Gîte op de boerderij voor 9 personnes

Deze gîte met het label "Groene Sleutel", beschikt over 4 kamers.

Meer weten

Diensten/Faciliteiten

Gesproken talen

  • Duits
  • Frans

Diensten

  • Verhuur van tenten/caravans/chalets-bungalows

Activiteiten

  • Activiteiten op de boerderij

Voorzieningen

  • Barbecue
  • Winkel/boetiek
  • Parking
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de uitbater van de accommodatie die je interesseert.