Huis voor Toerisme van de Brabantse Ardennen

pdf
  • Huis voor Toerisme van de Brabantse Ardennen
  • Huis voor Toerisme van de Brabantse Ardennen
  • Huis voor Toerisme van de Brabantse Ardennen
  • Ontdek het attractiepark Walibi Belgium, in de gemeentes Waver, Limal en Bierges
  • Huis voor Toerisme/Toeristische dienst

De Brabantse Ardennen bieden natuur, cultuur en ontspanning voor het hele gezin in de buurt van Brussel, in de provincie Waals-Brabant.

Gelegen en zuidwesten van Brussel omvat de toeristische regio van de Brabantse Ardennen de gemeentes Chaumont-Gistoux, Grez-Doicieau, Ottignies-Louvain-la-Neuve, Rixensart en Waver.

Deze gastvrije regio is rijk aan een natuur die geschikt is voor wandelingen en uitstapjes met de kinderen, bijvoorbeeld naar het Bois des Rêvesen naar het Meer van Genval of voor meer sportieve activiteiten zoals het bomenparcours van Avonturenpark Waver.

Fans van het witte balletjes vinden er twee kwalitatieve golfterreinen, ideaal om je swing te oefenen. Voor wie avontuurlijker is aangelegd, is het attractiepark Walibi Belgium in Waver the place to be.

Maar in de Brabantse Ardennen vind je ook opmerkelijk bouwkundig en cultureel erfgoed dat je kan ontdekken in het Museum van Louvain-la-Neuve, in het beroemde Hergémuseum of de Aula Magna.

Wil je je verblijf verlengen of er op uit trekken in de buurt van Brussel, dan vind je er hotels, landelijke gîtes en gastenkamers bij de vleet.

Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.