Wallonië stelt tentoon in Brussel

Elk jaar organiseren we in de Espace Wallonie 3 tentoonstellingen om je zin te doen krijgen om onze mooie streek te bezoeken. Laat je verbazen! De tentoonstellingen zijn gratis te bezoeken in hartje Brussel.

De Mooiste Dorpen van Wallonië | Tentoonstelling in de Espace Wallonie van Brussel

Magie - mains - Fotolia
Van 17 november 2018 tot 13 januari 2019 komen De Mooiste Dorpjes van Wallonië naar het hart van de Belgische hoofdstad, in de Espace Wallonie van Brussel. Je ontdekt er de diversiteit en de rijkdom van hun erfgoed.

Noteer in je agenda

Bezoek van 17 november 2018 tot 13 januari 2019 de tentoonstelling "De Mooiste Dorpen van Wallonië" en ontdek dorpjes die zo typerend zijn voor het warme en gastvrije Wallonië.

Elke zaterdag is er een animatie gepland om je te laten kennismaken met de streekproducten van de 30 Mooiste Dorpen van Wallonië. Streekbieren, smaken van de Ardennen, kazen en fijne vleeswaren... bereid je voor authentieke culinaire ervaringen!

Praktische informatie

De tentoonstellingen zijn toegankelijk in de Espace Wallonie, Grasmarkt 25-27, van maandag tot en met vrijdag van 11.00 tot 18.00 uur en in het weekend van 13.00 tot 18.00 uur. Ze zijn volledig gratis. Stap ook eens binnen in de Boetiek voor streekproducten en souvenirs gemaakt in Wallonië!