pdf

Weekendje aan het water | Langs het Centrumkanaal in La Louvière

  • Bezoek
  • Boottocht
Van zaterdag 06 tot 07 juli 2019.

Breng je weekend door aan het water en vaar mee met de buitengewone boottochten op het Centrumkanaal. Mis dit zomerse evenement in deze door UNESCO geklasseerde site niet. In La Louvière op 30 juni en 1 juli 2018.

Cultuur, plezier en natuur

Met jaarlijks duizenden bezoekers is het "Weekend aan het water" het zomerse evenement bij uitstek geworden in de Wolvenstad. Deze zomer kunnen dagtoeristen genieten van een smaak- en ambachtsmarkt, van watersportactiviteiten, kermismolens en een concertpodium. 

"Buitengewoon" als thema

Het thema van Weekend aan het water 2018 is "buitengewoon". Aan de oevers worden spektakels opgevoerd, er zijn spelletjes, er speelt muziek, de mensen zijn enthousiast en amuseren zich! Maak een wandeling op het jaagpad richting scheepslift nr. 3, waar straatartiesten hun kunsten tonen, troubadours familieshows opvoeren, muzikanten spelen en waar je kan deelnemen aan creatieve workshops. 

Spectaculaire boottochten

​​​​​​​Ga aan boord van een binnenschip voor een tochtje over het water, waarbij je tegelijk het erfgoed en kunst kan ontdekken. Een buitengewoon parcours langs het water ligt op je te wachten!

Wie de geheimen van de hydraulische liften wil ontrafelen, kan aan boord voor een buitengewone tocht!

 

 

Openingstijden

Van zaterdag 06 tot 07 juli 2019.

Organisatoren

Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de organisatoren van het evenement dat je interesseert.