pdf

Les Journées de Mariemont | Open dagen in het Domein van Mariemont

  • Ontdek het Koninklijk Museum van Mariemont in Morlanwelz
  • Bezoek
  • Tentoonstelling
  • Bijeenkomst
Op zondag 01 september 2019

Het Domein van Mariemont gooit zijn deuren voor je open en nodigt je uit om het museum gratis te bezoeken om de permanente collecties of de huidige tentoonstelling te (her)ontdekken. Kom en geniet van een gratis weekend boordevol rijke en gevarieerde activiteiten in Morlanwelz.

De Journées de Mariemont heten je van harte welkom voor hun traditionele open dagen. Het motto van deze 19e editie is "Een gezonde geest in een gezond lichaam" en wordt gekoppeld aan de tijdelijke tentoonstelling In de tijd van Galenus. Een Griekse arts in het Romeinse Rijk.

Een weekend boordevol rijke en gevarieerde activiteiten

Ontdek het Domein van Mariemont en maak van de gelegenheid gebruik om het museum gratis te bezoeken. Neem de tijd om de permanente collecties en de huidige tentoonstelling te bewonderen. Je kan ervoor kiezen om deel te nemen aan georganiseerde rondleidingen, originele parcours, leuke workshops of gerichte conferenties.

Bezoek gratis het Koninklijk Museum van Mariemont in een ontspannen en vriendelijke sfeer!

Openingstijden

Op zondag 01 september 2019

Zaterdag van 13.00 tot 19.00 uur

Zondag van 10.30 tot 18.00 uur

Organisatoren

Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de organisatoren van het evenement dat je interesseert.