Ideeën voor de kerstdagen in Wallonië. Markten en festiviteiten

Exporteer naarExport PdfExport xls
0Resultaten

Ben je op zoek naar goede ideeën om Kerstmis te vieren?  Alleen, met z'n tweeën of met je kinderen, je vindt heel wat inspiratie voor het eindejaar in de agenda 2017 van de kerstmarkten in Wallonië.

Zuid-België, tussen traditie en folklore

De grote Waalse steden laten je de magie van Kerstmis beleven via kerstdorpen met chalets, ijsbanen, winterse activiteiten en gastronomische winterspecialiteiten.

In Luik vind je zoals elk jaar de oudste en grootste kerstmarkt van België. De hoofdstad van Wallonië neemt je mee naar een magische wereld tijdens de traditionele kerstmarkt van Namen. Ontdek het kerstdorp en de kerstmarkt van Durbuy, het kleinste stadje ter wereld. Mis het kerstdorp van Charleroi niet dat de Place de la Digue omvormt tot een magische, sprookjesachtige plek.

Een buitengewone kerst in Wallonië

Wil je een origineel geschenk voor onder je kerstboom? Ga dan snuisteren op de buitengewone kerstmarkten in Wallonië zoals in het Kasteel van Deulin of in de Grotten van Wonck. Elk jaar neemt Thimister je mee naar hartje Elzas tijdens de Elzasser kerstmarkt.

Elke markt heeft zijn eigen originaliteit en bijzonderheden, de onderstaande kalender voor 2017 biedt een selectie van evenementen om Kerstmis 2017 te vieren met je familie, je kinderen of vrienden in heel Wallonië.