pdf

Louvain-La-Neige | Kerstmarkt in Louvain-la-Neuve

  • Kerstmarkt
Evenement gepland van november tot december 2019
De data en het programma kunnen wijzigen.

Stands op de Place de l'Université, de Grand Place en de Place des Wallons. Meer dan 100 exposanten in Louvain-la-Neuve.

Op de Grand Place staat je een lekkere wandeling te wachten langs dertig chalets met ambachtswerk en streekproducten  te midden van een massa besneewde kerstbomen. Hier vind je originele ideeën voor je geschenken. Het bijzondere van dit dorp is het grote vuur in het centrum dat 24/24 uur knispert en de aangenaam ingerichte chalets waar bezoekers kunnen zitten op een schapenvel om volop van de authentieke sfeer te genieten.

Eén kerstmarkt: twee locaties in de stad

Op de Place de l' Université bieden meer dan zestig exposanten je handgemaakte creaties aan in de zuiverste kersttraditie: handgemaakt keramische kersttaferelen, juwelen, decoratieve voorwerpen, kaarsen, hoeden, handschoenen en sjaals, lichtgevende slingers..... 

De producenten laten je proeven van hun producten zoals foie gras, flammekueche au Maroilles, jam, truffel of honingdrank....

Het unieke kenmerk van Louvain-La-Neige is dat jong en oud elkaar ontmoeten voor een warm en vriendelijk moment in een volledig verkeersvrije zone.

Een bezoek aan de kerstmarkt is een must!

Openingstijden

Evenement gepland van november tot december 2019
De data en het programma kunnen wijzigen.
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de organisatoren van het evenement dat je interesseert.