Exporteer naar Export Pdf Export xls

Halloween in Wallonië: evenementen en activiteiten

0 Resultaten

Spoken, heksen, vampieren en andere angstaanjagende wezens zijn terug en ze willen Wallonië doen beven! Bekijk onze Halloweenagenda met uitstapjes, wandelingen en activiteiten georganiseerd in het zuiden van België.

Vier Halloween in Wallonië

Ook dit jaar worden er weer veel evenementen georganiseerd voor Halloween tijdens de herfstvakantie. Er is voor elk wat wils en voor alle leeftijden!

Avonden vol verhalen en mysterieuze legendes

Hou je van enge verhalen? Sluip door de ondergrondse gangen van de Citadel van Namen om te luisteren naar de verhalen van de Middernachtelijke Broederschap tijdens de theaterwandelingen. Kom in Libramont Samonius, de Keltische Halloween, vieren tijdens een feërieke avondwandeling. Drie verhalenvertellers, een paardrijdster en haar paard zullen je de oude legenden van het Keltische volk onthullen. 

Spookkasteel en sensatie

Maar hoe zou Halloween er uitzien zonder een klassiek spookkasteel? Als je het aandurft, ga dan binnen in het Kasteel van Bouillon en beleef een angstaanjagende reis. Pas op voor de valstrikken die de kwaadaardige bewoners voor je gespannen hebben.

Als je je graag verkleedt, moet je in Pairi Daiza zijn. Afspraak in het dierenpark voor een buitengewone verkleedpartij en tal van shows. De durvers kunnen zich dan weer wagen aan een bezoek aan het attractiepark van Walibi, voor het grootste Halloweenevenement van België. 

Hieronder vind je onze selectie Halloweenevenementen in Wallonië: