pdf

Smaken op de afspraak in de Espace Wallonie: Waalse wijnen en kazen

  • Tentoonstelling
Op zaterdag 15 december 2018

Neem op 15 december 2018 deel aan een buitengewone proeverij met enkele van de beste wijnen en kazen van Wallonië. Maak je smaakpapillen wakker met deze activiteit georganiseerd in het kader van de Tentoonstelling over de Mooiste Dorpen van Wallonië.

De dorpen van Wallonië tellen onschatbare lokale schatten! Maak kennis met de Waalse wijnwereld die niet hoeft onder te doen voor de beroemdste wijnen. Het dorp Wéris stelt je zijn beste kazen voor.

Aan de voet van de wijngaarden en in de schaduw van de dolmens

De Belgische sommelier Eric Boschman is eregast van deze proeverij. Hij zal enkele van de beste wijnen uit Waalse wijngaarden voorstellen. 

De kaasmakerij "Aux saveurs des Dolmens", gelegen in het prachtige dorp Wéris, biedt je de mogelijkheid om de zachte, halfharde, blauwe kaas of haar heerlijke kaaswrongel te proeven.

Geïnteresseerd in de producten? Bezoek de winkel

De feestdagen naderen snel... Weet je nog niet welke wijn je gaat serveren of welke kaas je op je bord gaat leggen? Profiteer van deze animatie om nieuwe ideeën op te doen en naar de boetiek van de Espace Wallonie te gaan.

Praktische informatie

  • Op reservatie
  • Beperkt aantal plaatsen
  • € 15 per persoon

Deze kaas- & wijnproeverij heeft heel wat geweldige smaakontdekkingen in petto!

Openingstijden

Op zaterdag 15 december 2018

Van 11.30 tot 14.30 uur.

Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de organisatoren van het evenement dat je interesseert.