pdf

Proeverij in de Espace Wallonie: ontdek de smaken van de Ardennen

  • Tentoonstelling
Op zaterdag 12 januari 2019

Op 8 december 2018 zet de Espace Wallonie in Brussel de verschillende streken en tradities van de Belgische Ardennen in de kijker. Ontdek deze regio in het kader van de tentoonstelling van de Mooiste Dorpen van Wallonië.

Elke zaterdag biedt de tentoonstelling van de Mooiste Dorpen van Wallonië je een originele animatie. Deze animatie-proeverij is gewijd aan de Ardennen en meer in het bijzonder aan de vier prachtige dorpen Laforêt, Mirwart, Our en Gros-Fays.

Een regio rijk aan verschillende streken en tradities

Voor deze proeverij "Ontdekking van de smaken van de Ardennen" hebben de inwoners van de dorpen hun beste streekproducten voor jou geselecteerd en laten je ze graag ontdekken. Van streekbieren tot kazen en fijne vleeswaren, je smaakpapillen zullen blij zijn.

Drie unieke gasten

Deze activiteit vindt plaats in aanwezigheid van chef-koks Julien Lapraille en Maxime Collard, die beiden focussen op lokale smaken. Mis het bezoek van de Kerstman nu het kerstseizoen nadert.

Bezoek onze winkel

Bereid je kerstinkopen voor en maak van deze gelegenheid gebruik om ideeën op te doen voor je hapjes en voorgerecht. De boetiek van de Espace Wallonie is open.

Praktische informatie

  • Gratis toegang

De geneugten van de Ardennen zullen er zijn!

Openingstijden

Op zaterdag 12 januari 2019

Van 11.00 tot 15.00 uur.

Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de organisatoren van het evenement dat je interesseert.