pdf

Buitengewoon traject in Picardisch Wallonië | 27 musea en vondsten

  • Bezoek
Van 01 april tot 31 december 2018.

Met een logboek bij de hand, ga je met de "Buitengewone Kabouter" op ontdekkingstocht langs 27 musea en 27 vondsten. Beleef dit buitengewone traject door Picardisch Wallonië van 1 april tot 31 december 2018.

Vertrek op avontuur door de voetstapjes te volgen die de Buitengewone Kabouter heeft achtergelaten in alle musea. Mei staat in het teken van het Buitengewoon festival, waarbij je kan deelnemen aan een waaier aan buitengewone evenementen, zoals een bezoek in de avondschemering of in het midden van de nacht, in pyjama en gewapend met zaklamp of kaars. 

Picardisch Wallonië anders

In elk van de buitengewone musea bevindt zich een buitengewoon object: een kunstwerk of een ander speciaal voorwerp dat je niet verwacht. De Buitengewone Kabouter is je gids in deze regio, waarvan alle mysteries nog niet onthuld zijn. De kabouter nodigt je vanaf 1 april uit voor een tocht vol verrassingen, van de ene site naar de andere.

Klaar voor het avontuur?

Raadpleeg zeker de website om meer te weten te komen over de evenementen en voor praktische info. 

Openingstijden

Van 01 april tot 31 december 2018.

Organisatoren

Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de organisatoren van het evenement dat je interesseert.