pdf

Brouwerij van Bellevaux

  • Brouwerij

De brouwerij van Bellevaux verwelkomt je in het hart van de Oostkantons voor een gezellig Ardens bierproefmoment. Kom de ambachtelijke bieren proeven.

Deze familiale microbrouwerij op een voormalige boerderij nodigt je uit om de verschillende fases van het productieproces van ambachtelijke bieren van hoge gisting te ontdekken, zoals de Blonde, de Brune, de Blanche, of de Malmedy Triple. Je kan al deze bieren ter plaatse proeven, in de gezellige herberg.

Bieren en streekproducten

De Brouwerij van Bellevaux ligt in de Oostkantons, een regio vol tradities. Tijdens je bezoek zie je de prachtige oude koperen vaten waarin de Bellevaux gebrouwen wordt.

Je kan er ook gerechten eten die gemaakt zijn van regionale producten, zoals kazen op basis van rauwe melk, fijne vleeswaren uit Malmedy, gerookte forel uit Ondenval... een perfecte combinatie van een bier en een gerecht.

Rondleidingen en wandelingen

Wil je alles te weten komen over het bier Bellevaux en de productie? Volg dan de rondleiding in de brouwerij. De Oostkantons zijn de ideale omgeving voor buitengewone uitstappen en de brouwerij is een ideaal vertrekpunt voor al je wandelingen.

Heb je zin in een weekend vol smaken in de Oostkantons? Eén adres: de Brouwerij van Bellevaux!

Prijs

Individueel

€ 7
Minimum aantal personen op afspraak: 25 personen. Voor groepen van minder dan 10 personen is het niet nodig om het bezoek aan te kondigen.

Diensten/Faciliteiten

Diensten

  • Verkooppunt
  • Proeverij
  • Bezoek aan de infrastructuur

Voorzieningen

  • Winkel/boetiek
  • Restaurant
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.