pdf

BIOLOGISCHE TUIN

  • Park/tuin
Het gaat hier om een filosofie, die zich temidden van deze vereniging, gevoelig voor milieuproblemen en de kwaliteit van het leven, heeft ontwikkeld. De leden proberen de saamhorigheid te ontwikkelen en zo te komen tot de bescherming van het milieu. Naast de biologische tuin bezit de vereniging 4.000 variëteiten zaaigoed : groente, fruitbomen, bloemen, medicinale planten en andere minder bekende, of zelfs vergeten soorten, eetbare en nagenoeg niet door ziekte aangetaste planten. Via een bibliotheek met meer dan 1.100 werken betreffende gezondheid, tuinieren en natuurgeneeskunde, kunt u zich documenteren en u kunt eveneens cursussen volgen in biologisch tuinieren (2 uren per maand) of in de tuin worden rondgeleid.
Bereikbaar : Snelweg E17, afrit nr1, dan de N58 nemen naar Moeskroen - Trein : station van Moeskroen Bus : lijn 1, M en M.
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.