pdf

Internationaal Straatkunstenfestival van Chassepierre

  • Festival
Evenement gepland voor de maand augustus 2020
De data en het programma kunnen wijzigen.

Dit festival in het midden van de zomer is een culturele afspraak die je niet mag missen. Met heel wat circus- en straatartiesten in Chassepierre, op 18 en 19 augustus 2018.

De rode draad van de 45ste editie van het Internationaal Straatkunstenfestival van Chassepierre is "Vrij Delirium". De bezoekers wandelen over de paden van dit straatfestival, waar ze kennismaken met nieuwe vrijheden en naar een "vrij delirium" gevoerd worden. 

Er komen meer dan 50 gezelschappen uit België, Frankrijk, Spanje, Nederland en Duitsland.

Straatkunst staat centraal

Joe Sature et ses Joyeux Osselets vieren de vrijheid in fantasie en muziek, Typhus Bronx verplaatst zich met heel zijn kamer en maakt je een beetje gek! Met een mooi samenspel van goed gestemde strijkers verbaast het trio Fausse Compagnie je met hun Lied van de blazers.

En dat is nog niet alles: ga mee met het minibusje van het gezelschap Delinus of draai rondjes op de unieke molen van La Volière au Piano. Bewonder de danskunsten van L'Eolienne en van Joli Vyann of ontdek de vurige liefde van het Cirque Exalté.

Ontdek nog veel andere getalenteerde en buitengewone artiesten in het volledige programma.

Het Internationaal Straatfestival van Chassepierre zal je verbazen!
 

Openingstijden

Evenement gepland voor de maand augustus 2020
De data en het programma kunnen wijzigen.
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de organisatoren van het evenement dat je interesseert.