pdf

Feest van de Muziek | Overal in Wallonië

  • Festival
Evenement gepland voor de maand juni 2020
De data en het programma kunnen wijzigen.

Vier de zomerzonnewende met honderden gratis concerten in gans Wallonië.

Sinds zijn ontstaan meer dan 30 jaar geleden haalden al vele landen, regio's en steden hun inspiratie bij het Feest van de Muziek.

In Wallonië is het al voor de 35e keer dat er gedurende 3 dagen gefeest wordt in meer dan 40 steden en gemeenten. Op tientallen verschillende podia zullen ongeveer 700 concerten en gratis animatie georganiseerd worden.

Het wordt opnieuw een grote culturele bijeenkomst die de diversiteit van de artistieke en muzikale wereld in de Federatie Wallonië-Brussel weergeeft. Het is belangrijk om steeds te herhalen dat dit concept een politieke boodschap meedraagt: die van democratisering en participatie.

Het is inderdaad het ideale evenement om mooie en nieuwe muzikale composities van zowel amateurs als professionals te ontdekken.

Aangezien de muziek heel uiteenlopend is, is er voor elk wat wils. En dat maakt het concept net aantrekkelijk: je kan er ontdekken, luisteren, er van houden of er niet van houden. Het totaalplaatje in een gezellige, hartelijke en niet-commerciële sfeer.

Kom de muziek vieren in heel België!

Openingstijden

Evenement gepland voor de maand juni 2020
De data en het programma kunnen wijzigen.
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de organisatoren van het evenement dat je interesseert.