- Attracties
- Chocolatier
- Producent
Van de boon tot de reep, ontdek de fasen van de chocoladeproductie die de ambachtslieden van de Legast chocoladefabriek in Braine-le-Comte al twee generaties lang beheersen.
- Ambachtelijke pralines
- Latijns-Amerikaanse cacaorepen
- Bonbons
- Smeerpasta's, orangettes en zelfs chocolade zonder suiker.
Bioproducten en ambachtelijke methodes
De chocoladerepen worden gemaakt van biologische cacaobonen en rietsuiker. De ambachtelijke werkwijze garandeert het behoud van de aroma's. Met de beste cacao van kleine plantages in Latijns-Amerika reist je gehemelte van Venezuela naar Peru, via Colombia en Ecuador.
Laat je verrassen door de kwaliteit en finesse van Legast pralines!
Contact
Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener. Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.
Diensten
Verkooppunt