Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Attracties
  • Brouwerij

Deze brouwerij is gevestigd in een voormalige kerk op de Naamse hoogtes. Er wordt een blond licht bloemenbier en een amberkleurig bier met karakter gebrouwen.

Dit team van gepassioneerde brouwers heeft z'n vaten opgesteld in een voormalige en ontwijde kerk op de hoogtes van Namen. Dit passieproject kreeg concreet vorm op het einde van 2015.

Er wordt een blond licht bloemenbier gebrouwen, de Philomène Florale, met als doel het bier te promoten als een eerbiedwaardige drank, die net zozeer aan tafel thuishoort als wijn. De voorbereidingen voor een nieuw amberkleurig bier, de Philomène Ambrée, zijn al volop aan de gang. Binnenkort zal er ook een bottelinstallatie geplaatst worden om de brouwerij compleet te maken.

Aan elke fase van het project hebben veel vrijwilligers, bierliefhebbers en mensen die gehecht zijn aan het lokale erfgoed meegeholpen.

Een brouwerij in een kapel, een buitengewone ervaring.

Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Diensten

Verkooppunt - Proeverij - Bezoek aan de infrastructuur

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uitstapjes en verblijven in Wallonië en de Ardennen

Downloaden