pdf

Open brouwerij- en wijngaarddagen in Wallonië

  • Bezoek
  • Bijeenkomst
Evenement gepland voor de maand juni 2019
De data en het programma kunnen wijzigen.

1ste Open brouwerij- en wijngaarddagen in Wallonië op 17 en 18 juni 2017. Ontdek de plaatselijke ambachtslui en de Waalse dranken uit onze mooie streek.

Een heel weekend lang kan je de rijkdom van de Waalse streekproducten ontdekken. In het kader van het themajaar Smullen in Wallonië, organiseert de APAQ-W, het Agentschap voor de Promotie van een Kwaliteitsvolle Landbouw, de 1ste Open brouwerij- en wijngaarddagen in Wallonië.

Er staat heel wat leuks op het programma: bezoeken aan brouwerijen en wijngaarden, proeverijen, techniekdemonstraties, markten met streekproducten, concerten, spelletjes, wandelingen, eetgelegenheid... het ideale weekend om met je gezin of onder vrienden de Waalse dranken te ontdekken.

Het volledige en gedetailleerde programma van de Open brouwerij- en wijngaarddagen van Wallonië staat op de website van APAQ-W.

Of je nu bier- of wijnliefhebber bent, deze Open brouwerij- en wijngaarddagen van Wallonië moet je zeker in je agenda noteren!

Openingstijden

Evenement gepland voor de maand juni 2019
De data en het programma kunnen wijzigen.

Organisatoren

Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de organisatoren van het evenement dat je interesseert.