• Attracties
  • Brouwerij

Bezoek de Authentique Brasserie in Blaton, een echte ambachtelijke Belgische brouwerij. Al hun bieren worden ter plaatse gemaakt en gebotteld.

Een microbrouwerij met karakter

Deze microbrouwerij werd door Frédéric Baert in mei 2004 opgericht. Met de naam 'Authentique Brasserie' maakt de brouwer duidelijk dat hij de traditionele knowhow, waarbij enkel streekproducten gebruikt worden, wil respecteren. Dankzij de mouterij van Beloeil beschikt de brouwerij over zes verschillende soorten mout om mee aan de slag te gaan.

Bieren met unieke smaken

Bezoek de installaties van een echte ambachtelijke brouwerij, van de zalen waar er gebrouwd en gebotteld wordt, tot de aftapzaal.

Bovendien kan je de heerlijke bieren van de Authentique Brasserie ook proeven: de Blonde, de Ambrée, de 621, de Triple, de Blonde de Noël, de Stout, de Pils des trois canaux, de Saison, de Cuvée de la grande Bruyère en de Triple hope.

Neem de tijd om deze echte ambachtelijke brouwerij te bezoeken en ontdek het plezier van bier: Authentique Brasserie in Blaton.

Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Diensten

Proeverij

Voorzieningen

Restaurant

Visites

Groep - FR - EN

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uitstapjes en verblijven in Wallonië en de Ardennen

Downloaden