Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Attracties
  • Brouwerij

Ontdek de brouwerskunst van de "Eupener Brauerei" in aanwezigheid van Norbert Heukemes, brouwer van het bekende blonde bier.

De kunst van het brouwen

In 2016 werd de brouwerij van Eupen opgericht. Het is een van de kleinste brouwerijen van het land. Met haar jaarlijkse productie van nauwelijks 50 hectoliter, is de brouwerij eerder de vrucht van een passie voor het brouwen, dan een puur commerciële onderneming. Er wordt slechts één bier gebrouwen, de "Cabane", een blond, zeer fris en sprankelend zomerbier. Er kunnen nog andere soorten volgen.

Bezoek de brouwerij en proef het lekker bier "Cabane"

Aarzel niet om je bezoek aan de brouwerij, waarop je didactische uitleg krijgt over het productie- en proefproces van het bier, te reserveren.

Laat je verleiden door de frisheid van een echt blond zomerbier door het proeven van de Cabane in de "Eupener Brauerei".

Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Diensten

Verkooppunt - Proeverij - Bezoek aan de infrastructuur

Visites

Groep - DE - EN - FR - Individueel - DE - EN - FR

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uitstapjes en verblijven in Wallonië en de Ardennen

Downloaden