Even langsgaan bij de lokale producenten

Exporteer naarExport PdfExport xls
0Resultaten

Wallonië telt vele producenten van kwaliteitsproducten. Ze nodigen je van harte uit om de streekeigen lekkernijen en producten te ontdekken.

In Wallonië maken vele producenten specialiteiten en kwaliteitsproducten: aan jou de keuze om er volop van te genieten! Van de hoeve tot je bord of van het veld tot in de winkelrekken zijn er heel wat tussenstappen en we vergeten vaak dat al dat lekkers bij ons uit de buurt komt.


Ontdek de streekeigen lekkernijen en producten

Wijngaardslakken uit de streek van Namen, Ardense ham, honing, het lekkere vlees van de Blanc Bleu Belge. De gastronomische specialiteiten volgen elkaar op en ze zijn allemaal superlekker.


Op wandel door de velden

De sfeer van het platteland, de schoonheid van de Waalse landschappen en de natuurlijke smaak van de streekproducten zijn dé ingrediënten voor een onvergetelijke dag met vrienden, familie of een groep.

De ambachtslui en landbouwers zijn gebeten door hun vak en ontvangen je met open armen. Ze leiden je met plezier rond hun werkterrein.

Omwille van hygiënische redenen is het misschien niet altijd mogelijk om bepaade installaties te bezoeken, maar neem gerust contact op met de producenten. Zij vertellen je graag meer.


Bekijk onze selectie winkels, hoeves en producenten in Walloniê