pdf

Chocolaterie Au Manon d'Hor in Horrues

  • Chocolatier

In het dorpscentrum van Horrues, vlak bij Zinnik, biedt chocolaterie Au Manon d'Hor je pralines, ijsjes, tijdelijke creaties, taarten of gepersonaliseerde producten aan. 

Verras je smaakpapillen en geef je ogen de kost dankzij de talloze creaties

Lekkernij met honing, truffels met lavendel, ouderwetse pralines, kruidenkoekjes ... het zijn slechts enkele van de vele creaties die in het atelier Manon d'Hor gemaakt worden.
Traditionele werkwijze en vernieuwing van smaken. Laat je overweldigen door de smaak van deze chocolade.

Manon d'Hor biedt ook prachtige verpakkingen van pralines, taarten of cadeaus aan, aangepast aan jouw wensen en aan het seizoen, of gepersonaliseerde verpakkingen met een foto of logo.

Verkozen tot beste praline op Trophée Chocolaterie 2012.

De Saint-Martin, creatie van Manon d'Hor, is een ganache met karamel, mangopuree en een Caraibische cocktail, gemaakt met chocolade uit Madagascar.

Deel de passie voor chocolade

Neem deel aan de workshop Chocolatissimo, waar je zelf aan de slag zal kunnen gaan als chocolatier. Je zal er verschillende originele producten kunnen maken en mogen meenemen. Enkel op reservatie.

Je kan ook, op reservatie, het atelier bezoeken, een demonstratie bijwonen en chocolade proeven.

Verras je smaakpapillen en geef je ogen de kost dankzij de talloze creaties van de Chocolaterie Au Manon d'Hor.

Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.