RIVEO ligt in Hotton, tussen Durbuy en La Roche en laat je kennismaken met de rivier, zijn fauna en flora. Je kan er volledig tot rust komen in de volle natuur, met je familie of vrienden.

In dit centrum kan je samen met familie of vrienden op een ontspannen manier kennis maken met de natuur rondom je. Je vindt er een reconstructie van een rivierarm, aquaria, een plas en een thematentoonstelling.

Bij RIVEO kan je ook de rivier en haar biodiversiteit van dichtbij ontdekken! Er zijn heel wat activiteiten om je onder te dompelen in de waterwereld. De natuur- en hengelactiviteiten zijn aangepast aan alle leeftijden en alle niveaus. RIVEO zorgt voor de omkadering en het materiaal.

RIVEO is ook goed voor 5 prachtige thematuinen waar je bovendien een uitzonderlijke minigolf met 18 holes vindt.

 

De Ourthevallei

De Ourthevallei oefent een niet te ontkennen toeristische aantrekkingskracht uit dankzij haar natuurlijke schoonheid en verscheidenheid in landschappen Vele toeristen die deze streek al meermaals bezocht hebben op alle momenten van het jaar doen dat voornamelijk om tot rust te komen in de wild en onaangeroerde natuur.

 

Meer informatie

RIVEO | Interpretatiecentrum van de Rivier in Hotton

Het RIVEO-centum is gelegen in de provincie Luxemburg, tussen Durbuy en La Roche en biedt unieke ontdekking rond de rivier en haar biodiversiteit....