Exporteer naar Export Pdf Export xls

Laat je verrassen door de overnachtingsplaatsen in Stavelot

0 Resultaten

Na lange wandelingen in het bos of langs de historische steegjes, is het tijd om uit te rusten. We hebben magische overnachtingsplekjes voor je uitgezocht.

Ô Mal-Aimé

Honderd jaar geleden verwelkomde Stavelot de grote dichter Guillaume Apollinaire, vooral bekend van La Chanson du Mal-aimé. Het pension waar hij toen verbleef, is nu een kleurrijk en warm hotel, met een onmiskenbaar cachet. In het restaurant worden er heerlijke en originele gerechten geserveerd.

Château Borzeux

Dit mooie kasteel uit 1890 is omgebouwd tot een grote gîte met een prachtig uitzicht op de stad Stavelot. Het warme, stijlvolle, elegante kasteel ligt in een groene omgeving. Er is een volledig uitgeruste keuken en er zijn allerlei activiteiten voor jong en oud, zoals tafeltennis.

Villa Stavelot

Ontdek deze prachtige, charmante villa met uitzicht op de vallei van de Amblève. Dit huis, dat midden in de natuur ligt, heeft alle comfort en is groot genoeg om heel de familie te verwelkomen. Het is een ideale plek voor rustzoekers en wandelaars.

Bekijk de selectie van accommodaties – hotels, vakantiehuizen en gastenkamers (B&B) – voor een nacht, een weekeinde of langer in Stavelot. Je vindt hier tal van comfortabele, sfeervolle overnachtingsadressen om heerlijk bij te komen.